Siden sidst og Nyhedsbrev

Marts 2018

Siden sidst…..

FASTELAVN fejrede vi d. 11. februar hvor både børn og nogle af de voksne mødte udklædt op. Der blev slået til tønderne, Kattekonger og Dronninger blev kåret. Der blev spist fastelavnsboller mm.  hygget og leget.

GENERALFORSAMLING blev afholdt d. 26. februar. Formandens beretning og kasserens regnskab blev godkendt. Der var genvalg på alle poster. Beboerforeningens vandrepokal gik til Vivi. Foreningen brugte en del penge i 2017 på renovering af lokalerne. De fremmødte kunne se at pengene bla. var brugt på et nyt køkken, nyt loft, lamper og gulvtæppe i klublokalet. Hvilket er til glæde for alle der færdes i idrætsforeningen.

Vi håber vinteren er ved at være forbi.

Vinterens gymnastik er i hvert fald ovre. Vi sluttede af med en stor afslutning for alle gymnaster, forældre venner og alle andre interesserede søndag d. 18. marts på Try Efterskole.

På opfordring vil vi lave endnu 3 mdr. med babygymnastik, hver mandag kl. 14.30-15.15. Vi starter mandag d. 9. april og stopper d. 25. juni.

Interesserede bedes kontakte Vivi på 30541580. Pris 125 kr.

Vi har planlagt en arbejdsdag på og omkring Rørholt gl. skole torsdag d. 19. april. Vi starter kl. 13.00 og håber der er nogle der har tid og lyst til at hjælpe os lidt. Vi er glade for et par timer, man behøver ikke at deltage hele dagen. Vi sørger for mad og drikke til de fremmødte.

Forårsdag i Try d. 6. maj vi deltager sammen med Try egnsmindesamling og Try efterskole. Vi spiller krolf med alle der vil prøve det. Der er gratis Bagagerums marked, tilmelding skal ske til tlf: 24296012, se mere om arrangementet i april måned bla. På vores hjemmeside.

SOMMER PÅ RØRHOLT STADION. Vi håber på godt vejr fra mandag d. 30. april. Den dag starter vi i hvert fald med Krolf og udendørs Motionsgymnastik. De der ikke er til en af de aktiviteter er velkommen til hygge og samvær i skuret. Hver mandag vil der være kaffe til de fremmødte og skulle der være nogen der har lyst til at bage lidt, er de meget velkommen til det.  Pris for hele sommeren (vi holder ikke ferie lukket) inkl. kaffen er kun 125 kr.

SANKT HANS AFTEN vil vi igen tilbyde spisning i skuret inden båltalen. Vi vil i næste nyhedsbrev komme med program for denne aften, samt mere om menu og tilmelding.

VIL DU HJÆLPE OS LIDT?

Vi kan ofte bruge en ekstra hånd, så er der nogle af vores aktiviteter eller arrangementer du kunne tænke dig at hjælpe os lidt med så hører vi meget gerne fra dig.

Her kan du finde kontakt oplysninger på bestyrelsen.

Siden sidst…..

GYMNASTIKKEN er i fuld gang, vi er nu oppe på 111 gymnaster fordelt på 6 hold. Vi er meget glade for at så mange vil dyrke gymnastik i Rørholt I.F.

75 ÅRS JUBILÆUM det fejrede vi d. 11. november, med fest i gymnastiksalen. Spisning, taler, hygge og dans en god aften. Efter sådan en opbakning er vi klar til at tage hul på de næste 75 år i foreningen, der bliver dog brug for noget fornyelse i bestyrelsen på et tidspunkt.

Anette en af vores nuværende gymnaster havde malet foreningens historie på fire store malerier, som nu hænger i klublokalet. Det er utroligt så meget ”historie” der er i de fire malerier, de er virkelig værd at se på. Thorup spillemændene sørgede for den musikalske underholdning. Da vi havde sunget, sku gammel venskab rent forgå, erklærede de kækt at de meget gerne ville spille kvit og frit til foreningens 100 års jubilæum, det ser vi frem til.

Der blev lavet en indsamling på festaftenen, deltagerne syntes at foreningen skulle have en jubilæumsgave. Vi takker for beløbet, der vil snarest blive købt et stort ur der skal hænge i gymnastiksalen.

GRØN JULEINSPIRATION fyldte gymnastiksalen d. 4.dec. Charlotte Guldborg hjalp deltagerne med at fremtrylle fine dør kranse og juledekorationer i forskellige naturmaterialer pyntet med lidt glimmer, guld og et par røde sløjfer hvor det var nødvendigt.

HØJT FRA TRÆETS GRØNNE TOP og andre julesange blev sunget d. 28. december da vi havde inviteret til den årlige juletræsfest. Der var meget stor tilslutning denne eftermiddag. Julemanden havde også lige tid til at kigge forbi, efter nogle julelege delte han godteposer ud til børnene. Der var heldigvis bagt rigeligt så alle fik boller og sirupslagkage.

PASSIVEMEDLEMSKORT

Kan købes  her (via hjemmesiden). Det kan også gøres ved at indbetale 25,- kr. på konto 9044-0445630977  og oplyse navn og adresse. Pengene kan også betales ved et arrangement. Vi håber at i ønsker at forny jeres medlemskab, vi vil også meget gerne have nye medlemmer.

BANKO spiller vi hver onsdag kl. 19:00. pladesalget starter kl. 18.00

KOMMENDE ARRANGEMENTER:

BABYGYMNASTIK hver mandag kl. 14.30-15.15. Vi starter mandag d. 9. april og stopper d. 25. juni.

Ring til Vivi for tilmelding eller spørgsmål 30541580

ARBEJDSDAG torsdag d. 19. april fra kl. 13.00. Skolen og udenoms arealerne skal have en forårsrengøring.

FORÅRSDAG i Try d. 6. maj Kom og vær med, vi spiller Krolf med alle der vil prøve det. Der er gratis bagagerums marked.

SOMMER PÅ RØRHOLT STADION

mandag d. 30. april

Kl. 18.30 starter Krolf for alle

Kl. 18.45 starter udendørs motionsgymnastik

Der er hygge og samvær for alle i skuret

125 kr. for hele sommeren inkl. kaffe hver gang.

Alle er velkommen til at prøve, det koster ikke noget.

Følg os på vores hjemmeside www.roerholt-if.dk eller på facebook.

Nyhedsbrev på mail