Gymnastik i Rørholt 2022/2023

Så er vores program for vinteren klar.

Alle hold er i  gymnastiksalen på Rørholt gl. skole, Mejerivej 1, Rørholt, 9330 Dronninglund.

Alle børnehold starter i uge 37 og motionsholdene(voksne) starter i uge 38
Der er ferie i uge 42 uge 51-52-1 og i uge 8 (enkel hold kan have anden uge)

Er der ikke nok tilslutning til alle hold , er der mulighed for at slå nogle hold sammen.
Ligeså hvis der er for mange til et hold har vi mulighed for at oprette ekstra hold.

Alders opdelingen er vejledende, vi prøver sammen med jer at få børnene på det hold de passer bedst til.

Der er mulighed for 3 gratis prøve gange, husk at melde fra hvis ikke det er noget for jer.

Vi har en flok glade forventningsfulde instruktører der er klar til at tage imod alle, både tidligere og nye medlemmer..

Vi anbefaler let tøj der er til at bevæge sig i, leggins/shorts og en T-shirt. bare fødder/skridsikre strømper eller lette sko der sidder godt fast på fødderne.

Vi vil gerne at i lige bruger 5 minutter efter gymnastikken så alle lige slapper af, sidder  ned og  vi serverer vand og æbler til alle børnene.

Vi vil gerne at alle får noget ud af at deltage, har i eller jeres børn særlige behov vil vi gerne informeres om det, for at undgå misforståelser.

Pris: vinteren 2022/2023 ( 6 mdr.)
Børn 325,- kr.
Voksne 325,- kr.

Har i spørgsmål så kontakt gerne

Herregymnastik  Søren : 22439008